Офертите за продукта

 

Waldbeck Kopernikus, метеорологична станция, безжичен, LCD сензорен екран, вътрешен и външен, бял (WTH3-Kopernikus) (WTH3-Kopernikus)

219,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
Описание
Какво е времето днес и как ще бъде утре? За всички, които питат, метеорологичната станция Waldbeck Kopernikus предлага подробен отговор. Вече няма да напускате къщата в грешни дрехи, защото с обширни сензори за времето ще знаете точно дали трябва да се очаква дъжд, например студен или топъл, или колко силен вятърът духа. Дори чувствителните към времето хора знаят с Kopernikus какво точно да очакват от деня и дали може да се нуждаят от медикаменти срещу болести. Метеорологичната станция Waldbeck Kopernikus се състои от две части, външна сензорна антена, която се поставя на открито, и безжичен дисплей, който ви позволява да четете измерените данни у дома. Обширни данни се предоставят на метеорологичната станция от четири сензора. Температурата, валежите, относителната влажност, налягането на въздуха, посоката и скоростта на вятъра се измерват постоянно. Сензорният модул може да бъде прикрепен към подходяща скоба с помощта на предоставените пристягащи ремъци. Няма нужда да се притеснявате за мощността, защото интегрираният слънчев панел захранва сензори и безжични устройства, докато зарежда две батерии (не са включени), така че измерванията да могат да се извършват през нощта. 100 метра безжичен обхват гарантира голяма свобода на разполагане. Безжичната метеорологична станция Waldbeck Kopernikus има голям сензорен LCD екран с много ясен дисплей за оценка на данните за времето. Освен това вътрешната памет автоматично записва всички метеорологични данни, което позволява прогнозата за времето и оценяването на данните, например. общи валежи за час, седмица, месец или миналата година. Много практична е интегрираната аларма, която автоматично ви предупреждава при възникване на определени метеорологични събития. Дисплеят се захранва или от три батерии тип АА (не са включени в комплекта) или от USB кабел. USB кабелът също ви позволява да прехвърляте и оценявате данни на вашия домашен компютър. Необходимият софтуер е достъпен за безплатно изтегляне и позволява например графично извеждане на данни за времето. Моля, обърнете внимание, че метеорологичната станция се доставя като монтажен комплект. Инсталирането е лесно за миряните и отнема приблизително 30 минути.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.